REGULAMENTUL DE PREMIERE

festival.augustinbuzura.org

REGULAMENTUL DE PREMIERE ÎN CADRUL FESTIVALULUI DE PROZĂ „AUGUSTIN BUZURA”

22 aprilie 2019 – 26 mai 2019

  1. Concursul organizat sub egida Festivalului de proză ,,Augustin Buzura”, ce se adresează elevilor din clasele IX-XII și se desfășoară în perioada 22 aprilie 2019 – 26 mai 2019, are ca finalitate selecția unui număr de 15 lucrări ce vor fi publicate într-un volum editat în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române.

2. Premierea elevilor se va face în funcție de rezultatele aplicării grilei de evaluare de către Comisia de jurizare prevăzută în Regulamentul de jurizare și în limita bugetului aprobat.

3. Valoarea premiilor este exprimată în lei.

4. Premiile în bani pentru elevi sunt:

Premiul I – 1000 lei

Premiul II – 700 lei

Premiul III – 500 lei

Premii Mențiune (12) – 100 lei

5. Vor fi acordate premii de participare primilor 50 de elevi înscriși în ordine cronologică, și care respectă prevederile regulamentului de concurs, în valoare de 100 lei.

6. Elevii ale căror lucrări au fost selectate de către Comisia de jurizare pentru publicarea în volumul colectiv vor primi şi cadouri editoriale (cărţi ale autorului Augustin Buzura, Revista Cultura etc).

7. Vor fi acordate și Premii speciale în bani (5), ca simbol în procesul de sprijinire a tinerelor talente.

8. Acordarea premiilor se va face în cadrul Galei Festivalului de proză ,,Augustin Buzura”, însoțită de o diplomă de premiere.

9. Se vor acorda diplome de participare tuturor elevilor participanți la concurs.

 

PDF